Tarina ja tapahtumat

Elämän leipää ravinnoksi ja tähti loistamaan

Aika ajoin on hyvä pysähtyä päivittämään elämäänsä ja pohtia: 

”Mitä minulle kuuluu? Mitä toivon? Mistä unelmoin?”

Joskus sieluun sattuu ja tuolloin on tarpeen paloitella kipua, jotta se voisi paremmin sulaa ja muuttua voimavaraksi. Eihän leipääkään syödä kokonaisena, mutustella sitä ainakin pitää – muruiksi asti. Välillä tarvitsemme aikaa, Jumalaa ja toisia ihmisiä voidaksemme löytää elämän arvon ja ainutlaatuisuuden. Olemme persoonia, kukin omansalainen – Stella; tähti joka on tarkoitettu loistamaan omalla tavallaan, omalla paikallaan.

MuruStella tarjoaa pääsääntöisesti henkiseen ja hengelliseen hyvinvointiin liittyviä palveluja. Toiminnan tavoitteena on, että asiakas voi kokea eheytyvänsä, voimaantuvansa ja uudistuvansa. Ajatuksena on rohkaista niin, että voi jatkaa arkeaan toiveikkaasti tajuten elävänsä täydesti.

tuija

Tuija – muruStellan takana

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä, vuorovaikutuksesta, kasvatuksesta ja mielen liikkeistä. Aloitin nukkevauvojen äitinä, ajastaan laajensin lastenhoitohommiin pikkupiikana, kirjoitettuani kouluttauduin ammattikasvattajaksi. Väliin mahtuu myös oma suurperhe biologisine, sijais- ja kesälapsineen. Lasten lennettyä pesästä vapautui aikaa kouluttautua sielunhoitoterapeutiksi. Kiinnostus kasvoi aina toiminimen perustamiseen asti ja niin syntyi muruStella.

Mielestäni koskaan ei ole liian myöhästä tutustua itseensä, tulla sinuiksi elämänsä kanssa. Usein se, että varaa aikaa pysähtyäkseen ja pohtiakseen selkiyttää ajatuksia. Olen itse saanut kokea todella paljon tervehtymistä toisten kanssa jakaen. Rakkaudellinen ilmapiiri on oleellista kaikessa kohtaamisessa: Ainutlaatuista ainutlaatuiselle on mottoni.

Rukous on oleellinen osa muruStellan toimissa. On turvallista edetä tietäen Jumalan johdattavan ja kantavan. Hän tuntee jokaisen meistä paremmin kuin me itse itsemme tunnemme. Jumala tietää mikä on tarpeen ja missä aikataulussa. Hän on kiinnostunut meistä ja hyvinvoinnistamme ja haluaa auttaa. Kokkailukurssit taas syntyivät tarpeesta – olemme kokeneet sykähdyttäviä hetkiä kehitysvammaisten ystävien kanssa puuhastellessamme. Leivontaterapia ja Rakkauden aterioiden järjestäminen sopivat saman teeman alle: voimme olla tekemässä hyvää paitsi itsellemme myös toisille.

Tervetuloa mukaan!

Tulevat tapahtumat

There are no upcoming events.