Tarina ja tapahtumat

Elämän leipää ravinnoksi ja tähti loistamaan

Aika ajoin on hyvä pysähtyä päivittämään elämäänsä ja pohtia: 

”Mitä minulle kuuluu? Mitä toivon? Mistä unelmoin?”

Joskus sieluun sattuu ja tuolloin on tarpeen paloitella kipua, jotta se voisi paremmin sulaa ja muuttua voimavaraksi. Eihän leipääkään syödä kokonaisena, mutustella sitä ainakin pitää – muruiksi asti. Välillä tarvitsemme aikaa, Jumalaa ja toisia ihmisiä voidaksemme löytää elämän arvon ja ainutlaatuisuuden. Olemme persoonia, kukin omansalainen – Stella; tähti joka on tarkoitettu loistamaan omalla tavallaan, omalla paikallaan.

MuruStella tarjoaa pääsääntöisesti henkiseen ja hengelliseen hyvinvointiin liittyviä palveluja. Toiminnan tavoitteena on, että asiakas voi kokea eheytyvänsä, voimaantuvansa ja uudistuvansa. Ajatuksena on rohkaista niin, että voi jatkaa arkeaan toiveikkaasti tajuten elävänsä täydesti.

tuija

Tuija – muruStellan takana

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä, vuorovaikutuksesta, kasvatuksesta ja mielen liikkeistä. Aloitin nukkevauvojen äitinä, ajastaan laajensin lastenhoitohommiin pikkupiikana, kirjoitettuani kouluttauduin ammattikasvattajaksi. Väliin mahtuu myös oma suurperhe biologisine, sijais- ja kesälapsineen. Lasten lennettyä pesästä vapautui aikaa kouluttautua sielunhoitoterapeutiksi. Kiinnostus kasvoi aina toiminimen perustamiseen asti ja niin syntyi muruStella.

Mielestäni koskaan ei ole liian myöhästä tutustua itseensä, tulla sinuiksi elämänsä kanssa. Usein se, että varaa aikaa pysähtyäkseen ja pohtiakseen selkiyttää ajatuksia. Olen itse saanut kokea todella paljon tervehtymistä toisten kanssa jakaen. Rakkaudellinen ilmapiiri on oleellista kaikessa kohtaamisessa: Ainutlaatuista ainutlaatuiselle on mottoni.

Rukous on oleellinen osa muruStellan toimissa. On turvallista edetä tietäen Jumalan johdattavan ja kantavan. Hän tuntee jokaisen meistä paremmin kuin me itse itsemme tunnemme. Jumala tietää mikä on tarpeen ja missä aikataulussa. Hän on kiinnostunut meistä ja hyvinvoinnistamme ja haluaa auttaa. Kokkailukurssit taas syntyivät tarpeesta – olemme kokeneet sykähdyttäviä hetkiä kehitysvammaisten ystävien kanssa puuhastellessamme. Leivontaterapia ja Rakkauden aterioiden järjestäminen sopivat saman teeman alle: voimme olla tekemässä hyvää paitsi itsellemme myös toisille.

Tervetuloa mukaan!

Tulevat tapahtumat

Syksyn sielunhoitopäivät

Start date: elokuu 13, 2019 - End date: maaliskuu 28, 2020

Time: 11.00-18/19.00

Tervetuloa pysähtymään hetkeksi elämäsi äärelle kuulostellaksesi mitä sinulle kuuluu. Sielunhoitopäivissä pieni alustus, ehkä parikin. Teemaan liittyviä harjotteita ja pohdintoja sekä rukousta. Toki myös ruumiin ravintoa; lounas, päiväkahvi ja iltapala. Sielunhoitopäivät järjestetään kesäisin mökillä Miehikkälässä (Korsutie 62), veden äärellä – hoitavassa miljöössä. Ilmojen viiletessä Taavetissa Kaarrekujalla (1) – tervetuloa mukaan! Päivien mottona: ”Ainutlaatuista ainutlaatuiselle – Jumala Lue lisää

”Elämän leipää” illat

Start date: elokuu 13, 2019 - End date: marraskuu 5, 2019

Time: 18.30-20.00

”Elämän leipää” illoissa käsitellään kulloiseenkin teemaan liittyvää Raamatunkertomusta – pohditaan mitä teksti puhuu elämän- tilanteeseemme. Illat järjestetään Taavetissa, Kaarrekujalla (1) pari kertaa kuussa tiistaisin klo 18.30-20.00. Illoissa aiheeseen liittyvää musiikkia/tehtäviä, alustus Raamatun kertomuksesta, rukousta ja pientä tarjoilua. Halutessasi voit tiedustella lisää numerosta 050-3377142. Tervetuloa mukaan! Ajankohdat ja teemat: 13.08          Vaikeuksista voittoon Lue lisää

Leivontaterapiaa

Start date: syyskuu 14, 2019 - End date: marraskuu 2, 2019

Time: 10.00-12.00

Tervetuloa leipomaan yhdessä! Kokoonnutaan Taavettiin opetuskeittiölle muutamaksi tunniksi leipomaan lämpimäisiä. Ajatus on siunata ja tulla siunatuksi eli toki maistamme tuotoksia itse, mutta ennenkaikkea viemme niitä tervehdykseksi niille joita Jumala mieleemme ”laskee”. Kustannukset (tarvikkeet ja tilavuokra) jaetaan osallistujien kesken. Ilmoittautuminen kaksi päivää ennen h-hetkeä numeroon 050-3377142. Ajankohdat: 14.09  lauantaina klo 10-12 02.11 lauantaina klo 10-12